Blogg

Hur du får fler läsare för din artikelmarknadsföring

I artikelskrivning är ditt mål att ge kunden användbar information. Dina artiklar ska inte vara tråkiga eller tråkiga. Försök istället att injicera lite personlighet i dem, eftersom potentiella kunder är mer benägna att komma ihåg artiklar som är skrivna med en personlig touch. Genom att intervjua dina kunder eller ditt produktteam kan du skapa artiklar som svarar på vanliga frågor som kunderna har om din produkt.

Innan du börjar skriva måste du ha en god förståelse för ditt företags produkter och tjänster. Detta hjälper dig att avgöra vilken typ av artiklar du ska skriva och på vilken teknisk nivå. Om du till exempel riktar dig till högutbildade kunder vill du skriva artiklar som behandlar komplicerade ämnen, medan du om du riktar dig till allmänheten behöver enklare ämnen.

De bästa artiklarna kan visa upp ditt företags expertis. De bör börja med en fråga som dina kunder har och sluta med handlingsbara råd. De bör följa en enkel struktur så att alla kan förstå dem. Om din publik tycker att dina artiklar är till hjälp kommer de att vara mer benägna att köpa från dig. Om du inte är säker på din förmåga att skriva kan du alltid anlita en spökskrivare som skriver dem åt dig.

Ett annat sätt att få fler läsare är att syndikera dina artiklar. Vissa artikelkataloger tillåter dig att syndikera ditt innehåll på deras webbplatser. Detta kan vara användbart för att öka trafiken och varumärkeskännedomen. Att syndikera dina artiklar bidrar också till att öka din webbplats sökmotorrankning.

Strategi för artikelmarknadsföring – Hur du maximerar din strategi för artikelmarknadsföring

Artikelmarknadsföring är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra din webbplats eller blogg. Det kan inte bara ge intäkter för ditt företag, det kan också öka varumärkeskännedomen. Denna typ av marknadsföringsstrategi är ganska populär på marknaden idag, och du kan enkelt öka dina intäkter genom att använda denna strategi. Det hjälper dig också att få många kunder.

För att maximera din artikelmarknadsföringsstrategi bör du inkludera minst en eller två länkar i artikelns huvuddel. Dessa länkar bör använda dina nyckelord som ankartext. Helst ska dina backlinks leda läsarna till din webbplats eller en dedikerad landningssida. Tänk på att vissa webbplatser för artikelinlämning inte tillåter backlinks till försäljningssidor, så det är viktigt att se till att du följer deras riktlinjer.

Dina artiklar ska vara informativa och dela med dig av din expertis inom din bransch. Om möjligt, skriv artiklar som är relaterade till ämnet för din webbplats. Innehållet ska vara kortfattat med handlingsbara råd för dina potentiella kunder. Du kan börja med en fråga som riktar sig till din målgrupp. Kom också ihåg att följa en ordentlig skrivstruktur för artiklarna.

Dina artiklar bör också skrivas på ett sätt som gör dem lätta att dela på nätet. Detta innebär att de ska ha dedikerade bylines och korta beskrivningar. Detta gör det lätt att replikera innehållet online och det kommer också att generera nya länkar till din webbplats. Detta kommer att öka din placering i sökmotorresultaten och generera fler skrivmöjligheter.

Vad är social marknadsföring?

Social marknadsföring är en typ av marknadsföring som syftar till att gynna samhället som helhet. Till skillnad från traditionell kommersiell marknadsföring, som har rent ekonomiska mål, syftar social marknadsföring till att gynna samhället genom att öka medvetenheten och framkalla beteendeförändringar. Det finns många typer av social marknadsföring, men några av de vanligaste exemplen är de som är inriktade på att främja allmän hälsa och minska fattigdomen.

För att vara effektiv inom social marknadsföring är det viktigt att skapa en plan för hur man ska använda olika sociala medier för att uppnå sina mål. Skapa först en innehållskalender som återspeglar din uppdragsbeskrivning och de olika typer av innehåll som du vill skapa. Helst ska du använda cirka 20 % av ditt innehåll för att marknadsföra ditt företag. Ytterligare en tredjedel bör användas för att dela andras berättelser och idéer.

Social marknadsföring är ett effektivt sätt att ändra människors vanor och beteenden. I en annons för Partnership for a Drug-Free America visades till exempel ett ägg som stektes på en stekpanna. Den var minnesvärd, men föll inte under kategorin social marknadsföring. Ett effektivare sätt att marknadsföra är att använda symboler som har en meningsfull innebörd. Dessa symboler kan vara abstrakta mönster, karaktärer eller konkreta föremål. I kampanjen för en organisation för sjukdomsförebyggande som heter ”LiveStrong” används till exempel symboler för att motivera människor att delta i en sak eller en kampanj.

När företag använder social marknadsföring har de en unik möjlighet att få en konkurrensfördel. Detta beror på att människor tenderar att köpa produkter och tjänster från företag som är socialt ansvarsfulla. Som ett resultat av detta gör social marknadsföring det möjligt för ett företag att ta ut ett högre pris för sina produkter, vilket i sin tur gör det möjligt för dem att sälja med en hög vinstmarginal.